Bli medlem

Grunden i att kunna driva en ideell förening är att ha medlemmar. Genom att vi har medlemmar så får vi in medlemsavgifter för alla över 25 och kommunala och statliga bidrag för de därunder. Med en stor medlemsbas har vi dessutom en möjlighet att jobba för bättre sponsorer till evenemang.

För att bli medlem behöver vi lite personuppgifter från dig, du fyller i allt detta genom att klicka på knappen här som leder till vårt medlemssystem hos Sverok.

Alla uppgifter behandlas enligt gällande lagstiftning och kommer aldrig ses av någon annan än den som godkänner medlemmar och Sverok. Efter medlemsansökan så kan det vara så att du kommer få ett samtal från Sverok gällande om du är medlem eller ej.

För den som är över 25 så har vi en medlemsavgift på 150 kronor. Denna betalas in via Swish eller direkt till vårt bankgiro. Har du swish kan du skanna koden till höger för att betala ditt medlemskap. Du får då en förifylld betalning med summa och nummer. Fyll bara i ditt namn eller personnummer.

Bli medlem

Föreningen Sänder! Klicka för att titta
Just nu är det ingen som sänder.
Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

För att ha full koll på vad som händer så kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev, genom att göra det får du alltid den senaste informationen och är med när något på gång.

Vi skickar inte ut speciellt många nyhetsbrev, men vi försöka skicka ett vart annan månad för att det ska finnas information om vad som händer, vad som har hänt och eventuell ställning i en pågående turnering om vi har en sådan.

Du får nu full tillgång till nyheter från föreningen.

Share This