Konventet

Om OSCON

Varje år i mitten av sommaren så arrangerar vi OSCON (Osby Spelkonvent). Från början så var detta ett konvent för rent analoga spel, men för att göra det enklare och minska bördan på våra ideella så slog vi ihop OSCON och OsbyLAN för ett par år sedan.

Vi älskar konvent, vi älskar spel, och vi älskar att träffas. Därför är det inte konstigt att vi lägger en helg om året för att få ihop detta fantastiska arrangemang.

Tillsammans med fritidsgården Pulsen så har vi byggt upp ett arrangemang som är enkelt att få ihop, och som är roligt att gå på. Ett spelarrangemang för spelintresserade ungdomar, av spelintresserade ungdomar. Även om de flesta av oss som drog igång detta för ett gäng år sedan börjar bli ”vuxna” rent åldersmässigt så kommer vi alltid vara ungdomar.

Vi kommer dessutom alltid jobba för att engagera nya ungdomar i 14-18 års åldern för att vara med och driva konventet och föreningen. Vi startade denna i den åldern och har lärt oss en massa, vi vill ge samma möjlighet till nästa generation. Och det kommer alltid finnas en ent som hjälper till.

Varför inte ta och boka in nästa arrangemang redan nu. Klicka här nedan och gå direkt till vår hemsida för konventet.

Bli Funktionär

Under vår evenemang så behöver vi ett bra gäng med fantastiska människor som hjälper till att jobba med evenemanget. Dessa funktionärer är vitala och för att det ska kännas roligt att jobba erbjuder vi under eventet rabatt på mat, sällskap och XP.

Efter eventet är stängt, allt är städat så sätter vi oss ner med en matbit och diskuterar vad som gjorts bra, vad som varit dåligt och hur vi kan förbättra till nästa år.

För att bli funktionär behöver du registrera dig för vårt funktionärsbrev och om du är över 18 kan du få möjligheten att hjälpa till att jobba med scenarbete för att lära dig ännu mer samtidigt som du får ett extraknäck.

 

Föreningen Sänder! Klicka för att titta
Just nu är det ingen som sänder.
Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

För att ha full koll på vad som händer så kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev, genom att göra det får du alltid den senaste informationen och är med när något på gång.

Vi skickar inte ut speciellt många nyhetsbrev, men vi försöka skicka ett vart annan månad för att det ska finnas information om vad som händer, vad som har hänt och eventuell ställning i en pågående turnering om vi har en sådan.

Du får nu full tillgång till nyheter från föreningen.

Share This